FAQ  •  Search  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 Start Up Issues (Permissions related) View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
Sun_Lizard
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 26 Aug 2004
Posts: 6
Location: USA - Connecticut

PostPosted: Tue Jul 06, 2010 1:13 pm Reply with quoteBack to top

I've had Xlink Kai running on Windows machines before but not tried it on a Mac yet.

I've got wired network interfaces so I don't think I've got any problems with the sockets, but I could be wrong (the only wonky bit on my network is its double-routered so I do sometimes have NAT issues with other programs.)

The debug info listed in the window leads me to believe its a scripting/permissoins error. Can anyone point me in the right direction.

I've tried RTFMing and can't find a similar problem...

Thanks in advance


Image

Image
View user's profileSend private message
Michael_T
Kai Lover
Kai Lover


Joined: 21 May 2004
Posts: 957

PostPosted: Tue Jul 06, 2010 5:21 pm Reply with quoteBack to top

Please use this version of Xlink Kai : http://www.teamxlink.co.uk/binary/kaiEngine-7.4.18-osx-universal.pkg.zip
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme by Daz :: All times are GMT