FAQ  •  Search  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
Search found 7 matches
Author Message
Topic: Make Xlink run a Service on XP/2000/2003 (Easy Instuctions)
Demon_animat0r

Replies: 20
Views: 39579

PostForum: Windows   Posted: Mon Feb 10, 2020 1:54 am   Subject: Link not working
The link you posted is no longer up, is there anywhere else i can find Windows Server 2003?
Topic: Xlink Kai engine not booting up (Issue Resolved)
Demon_animat0r

Replies: 0
Views: 966

PostForum: General Help   Posted: Mon Apr 22, 2019 8:46 am   Subject: Xlink Kai engine not booting up (Issue Resolved)
EDIT: So after doing some exploring through these forums, I found the problem was in my OS (C : ). (On my laptop running Windows 10) Basically I went to “start” and typed “%appdata%. ...
Topic: Xlink Kai engine not booting up (Issue Resolved)
Demon_animat0r

Replies: 0
Views: 748

PostForum: General Help   Posted: Mon Apr 22, 2019 8:45 am   Subject: Xlink Kai engine not booting up (Issue Resolved)
EDIT: So after doing some exploring through these forums, I found the problem was in my OS (C : ). (On my laptop running Windows 10) Basically I went to “start” and typed “%appdata%. ...
Topic: Xlink Kai engine not booting up (Issue Resolved)
Demon_animat0r

Replies: 0
Views: 1856

PostForum: Windows   Posted: Mon Apr 22, 2019 8:43 am   Subject: Xlink Kai engine not booting up (Issue Resolved)
EDIT: So after doing some exploring through these forums, I found the problem was in my OS (C : ). (On my laptop running Windows 10) Basically I went to “start” and typed “%appdata%. ...
Topic: Xlink Kai engine not booting up (Issue Resolved)
Demon_animat0r

Replies: 0
Views: 527

PostForum: General Discussion   Posted: Mon Apr 22, 2019 8:43 am   Subject: Xlink Kai engine not booting up (Issue Resolved)
EDIT: So after doing some exploring through these forums, I found the problem was in my OS (C : ). (On my laptop running Windows 10) Basically I went to “start” and typed “%appdata%. ...
Topic: Xlink Kai engine not booting up (Issue Resolved)
Demon_animat0r

Replies: 0
Views: 815

PostForum: Help Requests Only   Posted: Mon Apr 22, 2019 8:42 am   Subject: Xlink Kai engine not booting up (Issue Resolved)
EDIT: So after doing some exploring through these forums, I found the problem was in my OS (C : ). (On my laptop running Windows 10) Basically I went to “start” and typed “%appdata%. ...
Topic: Xlink Kai engine not booting up (Issue Resolved)
Demon_animat0r

Replies: 0
Views: 647

PostForum: Help Requests Only   Posted: Tue Apr 16, 2019 3:49 pm   Subject: Xlink Kai engine not booting up (Issue Resolved)
EDIT: So after doing some exploring through these forums, I found the problem was in my OS (C : ). (On my laptop running Windows 10) Basically I went to “start” and typed “%appdata%. ...
 

 Jump to:   


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme by Daz :: All times are GMT