FAQ  •  Search  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 See game in System Link - can't join View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
RIMPAPAKION
Kai Enthusiast
Kai Enthusiast


Joined: 16 Apr 2005
Posts: 236

PostPosted: Mon May 12, 2008 9:59 am Reply with quoteBack to top

Hi all!

This is my first post in xbox360 section asking for something. Been a member of XLink since 2005 and played thousands of hours with my Original XBOX - thanks guys for that once more - I just got a 360 (yeah yeah thanx!) and last Saturday i tried to play over Xlink with a friend, the Forza Motorsport 2.If that could happened the road will then be open for all System Link games.
We are on the same ISP and on Xlinks UI our ping was 11ms (yeap). When i created a game so my friend could join, he saw the game but a message "could not join or game is unavailable" (something like that) appeared on screen.
Same if he created a game and I was the one who tried to join.
As I said, we are both on same ISP, our ping time (viewing on XLink's UI) was 11ms (playable 11ms to 12ms never above that). What did went wrong? Maybe some firewall? I dont think so. Maybe the connection to orbital (meclan.de)? I pinged to meclan.de and i got a 56ms.
So even each other ping is low (11ms), the ping to orbital have to be lower than 20-30ms too?
Crazy thought: In that case, do i have to set my own Orbital server for Greek players?

I appreciate any reply. Thnx in advance.

_________________
XBOX360 is on the way!
View user's profileSend private message
dukeuk76
Team XLink Administrator
Team XLink Administrator


Joined: 21 May 2004
Posts: 4059

PostPosted: Mon May 12, 2008 10:16 am Reply with quoteBack to top

Did one of you have updates for forza 2, and the other didnt?

_________________
Kai/Psn/Xbl/steam/: dukeuk76
View user's profileSend private message
RIMPAPAKION
Kai Enthusiast
Kai Enthusiast


Joined: 16 Apr 2005
Posts: 236

PostPosted: Mon May 12, 2008 10:19 am Reply with quoteBack to top

as i remember mine got an update the first time i put it on tray...i don't know about my friend....is there any update issue?
The silly thing is that we've tried only FM2. We said if FM2 worked, it will work for all others.

_________________
XBOX360 is on the way!
View user's profileSend private message
SgtLegend
TX Server Nerd
TX Server Nerd


Joined: 27 Nov 2007
Posts: 5259
Location: Melbourne, AU

PostPosted: Mon May 12, 2008 10:30 am Reply with quoteBack to top

it could very well be the update stopping you from playing because as far as i know M$ stuck a Network Update in there game updates for when they updated xbox live. So see if you both can get your hands on another game and try that
View user's profileSend private message
RIMPAPAKION
Kai Enthusiast
Kai Enthusiast


Joined: 16 Apr 2005
Posts: 236

PostPosted: Mon May 12, 2008 10:37 am Reply with quoteBack to top

You say that i am so unlucky? LOL

OK guys, thank you both for your info... maybe something like that was happened...who knows... i'll try to find another game and test it.
But as far as i understood from your replies our ping limit (11ms) is ok for playing...and orbital's ping (56ms on my side) does not bother the system link gaming, right? (sorry about my english)

_________________
XBOX360 is on the way!
View user's profileSend private message
xXDestroyerGRXx
Kai Admirer
Kai Admirer


Joined: 05 Apr 2007
Posts: 316

PostPosted: Mon May 12, 2008 10:55 am Reply with quoteBack to top

kai sto pa makaka mhm pareis to 360
tha mporouse na xodespeis ta lefta se pc games
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
View user's profileSend private messageSend e-mail
RIMPAPAKION
Kai Enthusiast
Kai Enthusiast


Joined: 16 Apr 2005
Posts: 236

PostPosted: Mon May 12, 2008 11:06 am Reply with quoteBack to top

Mikre ponhre

stay away... esy tsigkoyneyesai na dwseis 50 euros gia na tsipareis to Original (gia ayto kai gyrises sto PC gaming).... To 360 den to phra apokleistika gia to xlink! lol kalo kai ayto!
Oyte toys xartes gia Halo 2 MP den exeis aksiwthei na peraseis kai zhtas boitheia apo edw mesa gia tsampa, 163 ikseres na dwseis gia karta grafikwn Razz



(Translation for foreign viewers)

Little scum

stay away, you're getting scrooge because you don't spent 50 euros for a chip for your Original XBOX (that's why you return to PC gaming)...i didn't got 360 specially for Xlink... lol!
You can't even download the MP of Halo 2 to your original XBOX and you ask for free solutions, 163 for a graphics card isn't so much against a chip ?Razz

_________________
XBOX360 is on the way!
View user's profileSend private message
xXDestroyerGRXx
Kai Admirer
Kai Admirer


Joined: 05 Apr 2007
Posts: 316

PostPosted: Mon May 12, 2008 11:35 am Reply with quoteBack to top

With a good pc u can play unlimited games if u know a good Warezz Site
like this (link removed)
View user's profileSend private messageSend e-mail
RIMPAPAKION
Kai Enthusiast
Kai Enthusiast


Joined: 16 Apr 2005
Posts: 236

PostPosted: Mon May 12, 2008 11:40 am Reply with quoteBack to top

Yes with no Multiplayer Option.
Stop advertising...if you know something reffering my questions above, pls post it, otherwise go play with your pc.

_________________
XBOX360 is on the way!
View user's profileSend private message
Lowbrassman04
Nintendo Specialist
Nintendo Specialist


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1889

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 5:44 am Reply with quoteBack to top

RIMPAPAKION wrote:
Mikre ponhre

stay away... esy tsigkoyneyesai na dwseis 50 euros gia na tsipareis to Original (gia ayto kai gyrises sto PC gaming).... To 360 den to phra apokleistika gia to xlink! lol kalo kai ayto!
Oyte toys xartes gia Halo 2 MP den exeis aksiwthei na peraseis kai zhtas boitheia apo edw mesa gia tsampa, 163 ikseres na dwseis gia karta grafikwn Razz



(Translation for foreign viewers)

Little scum

stay away, you're getting scrooge because you don't spent 50 euros for a chip for your Original XBOX (that's why you return to PC gaming)...i didn't got 360 specially for Xlink... lol!
You can't even download the MP of Halo 2 to your original XBOX and you ask for free solutions, 163 for a graphics card isn't so much against a chip ?Razz


lol @ Foreign viewers.

_________________
PM me for help
Award Winning Film Maker
http://www.youtube.com/cannon2004

Check out my website:
www.halfapplefilms.com
View user's profileSend private messageSend e-mail
RIMPAPAKION
Kai Enthusiast
Kai Enthusiast


Joined: 16 Apr 2005
Posts: 236

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 9:30 am Reply with quoteBack to top

@Lowbrassman04

you don't know how spammer is he...

_________________
XBOX360 is on the way!
View user's profileSend private message
xXDestroyerGRXx
Kai Admirer
Kai Admirer


Joined: 05 Apr 2007
Posts: 316

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 11:28 am Reply with quoteBack to top

RIMPAPAKION katarxhn to modchip den kanei 50 kanei 100
Ma den mporw na paizw synexeia halo 3 ama agoraza to 360


Translation:
RIMAPAKION first of all the modchip doesnt costs 50 , it costs 100
But i cant play always halo 3 if I bought xbox 360

(Greek letters are not included)

Greek letters look like this...

Α,Β,Γ,Δ.....
A,B,C,D.....
View user's profileSend private messageSend e-mail
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme by Daz :: All times are GMT