FAQ  •  Search  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 problem with profiles View next topic
View previous topic
Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Author Message
jamesgreeny
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 31 Jul 2008
Posts: 7

PostPosted: Thu Jul 31, 2008 10:09 am Reply with quoteBack to top

hi, i've been trying to set up xlink kai on my xbmc for 2 days now i have downloaded the guide which seemed really outdated and confusing since theirs alot more features on their now. but i am having problems selecting the profile: Engine only (for dashboards). It's not in the lists of profiles =/
also even though i have my program set to UI program whenever I click on configuiration it loads in the browser. I'm running the latest version of xbmc and xlink kai.
View user's profileSend private message
SgtLegend
TX Server Nerd
TX Server Nerd


Joined: 27 Nov 2007
Posts: 5250
Location: Melbourne, AU

PostPosted: Thu Jul 31, 2008 10:18 am Reply with quoteBack to top

DOUBLE POST

refer to http://www.teamxlink.co.uk/forum/viewtopic.php?t=33344

LOCKED
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme by Daz :: All times are GMT