FAQ  •  Search  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 Dev mode is broken. So why does that have to stop skinning? View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
CrunchBite
Team XLink Developer
Team XLink Developer


Joined: 28 Nov 2007
Posts: 2326

PostPosted: Thu Dec 04, 2008 4:07 am Reply with quoteBack to top

How to bypass the broken dev mode, the semi easy way!

Requirements:
-Knowledge of how to make a skin
-Winrar (preferably) or some zip archiver

Note: This tutorial was made for windows xp! your folder's might be different

1. Goto C:\Documents and Settings\your_user_name\Application Data\XLink Kai\
2. Create a folder called skins
3. Inside that folder make a folder that is the name of your skin. Ex. myskinname
4. Place your skin's files in there! Your folder path should now be: C:\Documents and Settings\your_user_name\Application Data\XLink Kai\skins\myskinname\
5. Go back to C:\Documents and Settings\your_user_name\Application Data\XLink Kai\
6. Right click on the skins folder and create a zip archive using NORMAL compression. Make sure you name it EXACTLY the same as your skin's folder Ex. myskinname.zip
7. Right click on this newly created zip file and goto properties.
8. Set the file to read only so kai can't delete it.
9. Startup kai
10. Type: /skin myskinname
11. And *POOF* your skin should be applied! Razz

So... how do I make changes to the skin after it's zipped?
1. Delete the current .zip file
2. Repeat steps 2 through 11 above.

Enjoy skinning again Razz
View user's profileSend private message
(-TU-)-Corndog-
Kai Lover
Kai Lover


Joined: 14 Aug 2007
Posts: 799

PostPosted: Sat Dec 06, 2008 5:19 pm Reply with quoteBack to top

hmm very good crunch....

_________________
Image
View user's profileSend private messageSend e-mail
GhOsTMaTa
Team XLink Spanish Moderator
Team XLink Spanish Moderator


Joined: 20 May 2007
Posts: 91

PostPosted: Tue Dec 16, 2008 6:06 pm Reply with quoteBack to top

maybe im missing something but its not working for me


EDIT: NVM i got it working thanks
View user's profileSend private message
Kullt
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 14 Nov 2009
Posts: 2

PostPosted: Sat Nov 14, 2009 8:43 pm Reply with quoteBack to top

Hi, I know this is a very old thread but I'm trying to set a skin, have tried various different methods including this one but it just won't work.

Whatever I do kai just ignores me and reloads the default skin!

Please can someone help as it's driving me round the bend!

Thanks
View user's profileSend private message
SgtLegend
TX Server Nerd
TX Server Nerd


Joined: 27 Nov 2007
Posts: 5257
Location: Melbourne, AU

PostPosted: Sun Nov 15, 2009 1:05 am Reply with quoteBack to top

If your using the latest version which is 7.4.18 make sure in your zip file you have

skins/skin_name/

then inside the skin_name folder you should at least have skin.css
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme by Daz :: All times are GMT