FAQ  •  Search  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 Can't get XLink Kai to work for Xbox 360...I NEED HELP!!! View next topic
View previous topic
Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Author Message
DopeMarz
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 22 Aug 2012
Posts: 6

PostPosted: Wed Aug 22, 2012 4:53 pm Reply with quoteBack to top

I don't have a problem with downloading it. Its just when I click on Start Kai or Configure Kai it flashes on but nothing happens after that. The only thing I an get to show on the screen is Star User Interface and that just says Looking for Kai Engine forever. Can someone please help me setup it up correctly. I'm using Windows Vista Service Pack 2. And I've already tried running it as administrator.
View user's profileSend private message
giggyprince
Team XLink Moderator
Team XLink Moderator


Joined: 27 Feb 2011
Posts: 1206

PostPosted: Thu Aug 23, 2012 2:31 pm Reply with quoteBack to top

Download and install microsoft visual c++ 2010 service pack 1 after that follow this guide here--> http://teamxlink.co.uk/forum/viewtopic.php?t=32242&sid=b34ceb5004ff4c034877884db6ed8a97
View user's profileSend private message
DopeMarz
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 22 Aug 2012
Posts: 6

PostPosted: Thu Aug 23, 2012 7:48 pm Reply with quoteBack to top

I did that and I already had the latest version of Kai, but it is still doing the same thing as before.
View user's profileSend private message
giggyprince
Team XLink Moderator
Team XLink Moderator


Joined: 27 Feb 2011
Posts: 1206

PostPosted: Sat Aug 25, 2012 7:53 pm Reply with quoteBack to top

Did you follow the guide stepo by step, and installed vidsual c++ ?
View user's profileSend private message
DopeMarz
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 22 Aug 2012
Posts: 6

PostPosted: Sat Aug 25, 2012 9:27 pm Reply with quoteBack to top

Yeah I deleted the old Kai folder with geekuni., installed the visual c++, upgraded to the new kai and every time i try to start or config. Kai the kai logo flashes on the screen quick then nothing else happens after that. Even when I start the user interface it say looking for kai engine.
View user's profileSend private message
giggyprince
Team XLink Moderator
Team XLink Moderator


Joined: 27 Feb 2011
Posts: 1206

PostPosted: Sat Aug 25, 2012 9:44 pm Reply with quoteBack to top

Did you make sure that no firewall(s) is/are blocking kai ? Have you tried using the ProgramUI instead of the webbrowser one ?

You can change the value directly in the kai config go to
-Windows Vista/7: C:\Users\%user%\AppData\Roaming\Xlink Kai\KaiUserConfig.txt
-Windows XP: C:\Documents and Settings\%user%\Application Data\Xlink Kai\KaiUserConfig.txt

and change the value
# Use Web User Interface instead of GUI program
kaiWebUI=1 to 0
View user's profileSend private message
DopeMarz
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 22 Aug 2012
Posts: 6

PostPosted: Sat Aug 25, 2012 10:24 pm Reply with quoteBack to top

I don't know how to make sure that no firewall(s) is/are blocking kai and i definitely don't know what ProgramUI or webbrowser one is. My problem might be the firewall thing so how would i go about doing that. Thanks for helping by the way.
View user's profileSend private message
giggyprince
Team XLink Moderator
Team XLink Moderator


Joined: 27 Feb 2011
Posts: 1206

PostPosted: Sat Aug 25, 2012 10:29 pm Reply with quoteBack to top

Disable your firewall(s) temporary just to test if they cause the problem you have.
View user's profileSend private message
DopeMarz
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 22 Aug 2012
Posts: 6

PostPosted: Sat Aug 25, 2012 10:59 pm Reply with quoteBack to top

I just tried that and still nothing
View user's profileSend private message
-Atlas
Kai Lover
Kai Lover


Joined: 21 Nov 2007
Posts: 955

PostPosted: Fri Nov 23, 2012 12:43 pm Reply with quoteBack to top

DopeMarz wrote:
I just tried that and still nothing




Why don't you start running the Kai engine with admin privileges, and then the gui sepparatly?
View user's profileSend private messageSend e-mail
Display posts from previous:      
Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme by Daz :: All times are GMT