FAQ  •  Search  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 Runtime Error / Trouble installing and running 7.4.xx View next topic
View previous topic
Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Author Message
[1up]MstrGmr200
Team XLink Administrator
Team XLink Administrator


Joined: 11 Oct 2006
Posts: 1702

PostPosted: Fri May 23, 2008 8:47 pm Reply with quoteBack to top

1. Uninstall XLink Kai via the uninstaller from the Control Panel--->"Add or Remove Programs"

2. Go to the following folders on your system and delete the XLink Kai folders.

Main Folders
-C:\Program Files\

Application Data Folders
-Windows Vista/7: C:\Users\%user%\AppData\Roaming\
-Windows XP: C:\Documents and Settings\%user%\Application Data\
(a quick way to get to this folder is .. click start , run .. type 'application data' no quotes , hit enter.)

3. Download and Run CCleaner.

CCleaner
https://www.piriform.com/CCLEANER

Use both the "Cleaner" and "Registry" features and make sure it deletes the files/references. This way it SHOULD remove any temporary internet files as well as old kai registry references(from previous kai builds) that might be causing the runtime error.

If the steps 1 to 3 dont work use

GeekUninstaller
http://www.geekuninstaller.com/ and remove Kai with it.

4. Reinstall the latest version of Kai...

http://www.teamxlink.co.uk/?go=download

_________________
Image
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme by Daz :: All times are GMT