FAQ  •  Search  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 Network is unreachable. At the end of my wits. View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
TheCuddlyDevil
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 24 Jan 2010
Posts: 4

PostPosted: Sun Jan 24, 2010 6:53 am Reply with quoteBack to top

I have done everything, and still no avail. I'm sure I have the portforwarded, since in the command box using the ipconfig command, I get the IP that I inputted.

Yet I still get my network as unreachable. Any help is deeply appreciated.

The adapter is I'm using is a Belkin N. And the Router is Speedtouch585.

Thank you.
View user's profileSend private message
SgtLegend
TX Server Nerd
TX Server Nerd


Joined: 27 Nov 2007
Posts: 5259
Location: Melbourne, AU

PostPosted: Sun Jan 24, 2010 7:20 am Reply with quoteBack to top

Have you followed this http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch585/Xlink_Kai.htm
View user's profileSend private message
TheCuddlyDevil
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 24 Jan 2010
Posts: 4

PostPosted: Sun Jan 24, 2010 8:00 am Reply with quoteBack to top

Yes, I have.

I used the port-forwarding tester on portforward.com, and apparently my TCP port is open, but not my UDP one.
View user's profileSend private message
Narolf
Kai Spammer
Kai Spammer


Joined: 28 Jan 2009
Posts: 1794

PostPosted: Sun Jan 24, 2010 7:59 pm Reply with quoteBack to top

TheCuddlyDevil wrote:
Yes, I have.

I used the port-forwarding tester on portforward.com, and apparently my TCP port is open, but not my UDP one.


Forget TCP: you just have to portforward using UDP protocol.
View user's profileSend private messageSend e-mail
TheCuddlyDevil
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 24 Jan 2010
Posts: 4

PostPosted: Mon Jan 25, 2010 8:41 am Reply with quoteBack to top

Well how do I forward the UDP port? In my router's settings I specified both 30000 ports; TCP and UDP. What do I have to do?

btw, I like your pic, ala creepy. Is that modified or from the actual game?
View user's profileSend private message
Narolf
Kai Spammer
Kai Spammer


Joined: 28 Jan 2009
Posts: 1794

PostPosted: Mon Jan 25, 2010 11:23 am Reply with quoteBack to top

TheCuddlyDevil wrote:
Well how do I forward the UDP port? In my router's settings I specified both 30000 ports; TCP and UDP. What do I have to do?

btw, I like your pic, ala creepy. Is that modified or from the actual game?


You just have to specify UDP's port hence you can erase TCP's line.

And yeah, it is a close up from the actual game. No modifications. Just wanted to point out the "well made" facial expressions of one of the "bEst gaMe EvaAAaa".
View user's profileSend private messageSend e-mail
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme by Daz :: All times are GMT