FAQ  •  Search  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 "?"s "-1" Next To All Game Arenas View next topic
View previous topic
Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Author Message
ametur_poet
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 22 Aug 2008
Posts: 12

PostPosted: Fri Jul 09, 2010 2:52 pm Reply with quoteBack to top

I've been having this problem for a while now, but most of the time, when I strt up Kai and go into arena mode, instead of Kai showing the number of players in each arena/console, it just shows a question mark. Every so often, it will start up without these, and actually show the numbers, but that is usually very early in the morning, and then it won't work after that. I don't know whether this affects gaming with Kai, but the ?s were happening last night when I tried to play with a friend, and Kai wasn't able to recognize my console on the network. These two things might be connected in some way, but I'm not sure. I am using Windows 7 Ultimate Edition, 64-bit.
View user's profileSend private message
CrunchBite
Team XLink Administrator
Team XLink Administrator


Joined: 28 Nov 2007
Posts: 2317

PostPosted: Fri Jul 09, 2010 3:12 pm Reply with quoteBack to top

That is a problem with some of the kai servers, it won't effect your ability to play, and there is nothing you can do to fix it, sorry.

We are currently trying to fix the issue.
View user's profileSend private message
FAOS
Kai Admirer
Kai Admirer


Joined: 20 Feb 2009
Posts: 302

PostPosted: Fri Jul 09, 2010 3:13 pm Reply with quoteBack to top

if it is a problem with some servers orbitals Kai.


Last edited by FAOS on Sun Sep 05, 2010 11:10 pm; edited 2 times in total
View user's profileSend private message
ametur_poet
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 22 Aug 2008
Posts: 12

PostPosted: Fri Jul 09, 2010 3:52 pm Reply with quoteBack to top

But, at the time, my friend, whom I was trying to play with, was also online, and he did not have this problem.
View user's profileSend private message
Narolf
Kai Spammer
Kai Spammer


Joined: 28 Jan 2009
Posts: 1794

PostPosted: Fri Jul 09, 2010 3:59 pm Reply with quoteBack to top

I barely have it using 7,3 jtlyk. Seems to be completely random.
View user's profileSend private messageSend e-mail
CrunchBite
Team XLink Administrator
Team XLink Administrator


Joined: 28 Nov 2007
Posts: 2317

PostPosted: Fri Jul 09, 2010 4:45 pm Reply with quoteBack to top

Okay... let me re-clarify. This issue only effects some of the kai servers, not all

If this really bothers you, just sign out and sign back in until you are on a server that does not have this problem.

This issue can not be fixed by using a different version of kai

There's nothing more to discuss, locked.
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme by Daz :: All times are GMT